Las Americas

søndag, december 05, 2004

Jeg har billetten!Om tre timer starter 1. divisionskampen mellem de to argentinske klubber River Plate og Rosario Central paa River Plates stadion "Antonio Vespucio Liberti" med plads til 76.687 tilskuere. Og jeg har en af billetterne - paa langsiden... I skyggen... Meget taet paa banen. Men saa kostede den naesten ogsaa 80 kroner. Saa maa jeg jo springe Herfoelge - Randers FC over i foraarssaesonen og tjene pengene ind paa den maade.

River Plate ligger nr. 4 i divisonen med 4 point op til foerstepladsen og to kampe tilbage. Saa en sejr i dag er noedvendig for at bevare haabet om mesterskabet. Rosario ligger nr. 5 to point efter River, saa kampen har enorm stor betydning.

Paa naeste soendag spiller Buenos Aires andet store hold Boca Juniors saesonens sidste kamp. De ligger og roder rundt midt i tabellen, men jeg sidder nu nok alligevel klar paa tilskuerpladserne. Saa maa jeg nok ogsaa stryge FC Nordsjaelland - Silkeborg for at faa raad til endnu en plads i skyggen...

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem