Las Americas

fredag, december 03, 2004

Et vandfald af dimensionerArgentina 18. november 2004

Robin og jeg hoppede med paa turistvognen og besoegte det enorme Iguazu vandfald paa graensen mellem Paraguay, Brasillien og Argentina. Jeg er ikke klar over om det er stoerst i vandmaengde eller udbredelse, men saadanne rekorder bliver ret ubetydelige, naar man staar foran Iguazu.Eller rettere midt i. De har lavet et stisystem midt i vandfaldet, og det har virkelig imponeret mig, hvordan de faar rigtig mange turister til at forsvinde/blive spredt i nationalparken, saa der ikke virker overrendt. En meget populaer engelsksproget rejseguide beskriver oplevelsen meget fint, naar den siger, at praecis saadan maa soemaend have forestillet sig enden af verden.

Da vi ikke har vidvinkel nok paa vores kameraer, saa proev at soege efter billeder paa google under Iguazu for at faa det hele med...


0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem