Las Americas

torsdag, november 25, 2004

Har du ogsaa en?Quito, Ecuador 8. oktober 2004

Det kunne umiddelbart se ud som om, at vi skiftede Mikkel ud i gruppen lige efter, at han havde forladt os for at koere mod Argentina. Men det er dog kun en midlertidig, omend meget hyggelig, indskiftningspiller paa vores danske motorcykelhold.

Vi jagtede rundt i Quito for at finde noget motorolie til vores motorcykler, der var paa vej med et sloevt fragtselskab fra Panama. Vi vidste, at de traengte voldsomt og glaeden var stor, da vi fandt en stor Kawasaki-forhandler. Nu kunne vi maaske ogsaa finde nogle af de reservedele, der havde staaet oeverst paa oenskeseddelen hele vejen gennem Centralamerika. Vi fandt en del stumper og stykker, men det bedste vi fandt, var Andrés Molina. Han var aabenbart blevet tilkaldt, da butikken hoerte at vi koerte paa de store Kawaski KLR 650.

Andrés moedte os med aabne arme og talte et ganske glimrende engelsk - noget vi ikke havde hoert laenge. Han var formand for og stifter af Ecuadors KLR650 klub. Han lovede os at hjalepe med hvad som helst og stak os med et bredt smil sit visitkort.

Da vi endelig fik vores motorcykler, stod det klart, at det ikke bare var tomme ord om at hjaelpe. Han gav os to timers raad om hele ruten ned gennem Sydamerika og inviterede os til at skifte olie paa den tank, som hans familie ejede. Det gjorde vi naeste dag, hvor han ogsaa gav os en vigtig oplysning. Det fordaek, der sidder paa motorcyklen fra fabrikken, er bloedt som et cykeldaek. Forhjulspunkteringer paa det samme daek har kastet baade Andrés og hans bror i asfalten. Andrés hjalp os til nye haarde fordaek - med rabat.Desvaerre havde han ikke tid, men meget lyst, til at koere med os et stykke af vejen mod Peru. Saa nu har vi en aftale om at moedes og "ride together" en gang ude i fremtiden...

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem