Las Americas

fredag, november 26, 2004

Foeljetonen: En advarsel

Robin har nu overlevet Bolivia og Paraguay uden at hoere et ord for sin manglende nummerplade. Ingen uniformerede reprimander og ingen boeder af hverken officiel eller uofficiel slags. Men saa i Brasillien kom den formanende loeftede pegefinger, jeg laenge har forudset. Men fra en helt uventet front. En mand paa en lille motorcykel, der maa have vaeret baade boret og hakket fulgte os hele vejen ud af en labyrintisk storby, der havde forvirret og frustreret os i en god time.

Da han peger paa den laenge savnede landevej mod syd, foerer han haanden videre ned mod den nummerloese motorcykel. Han siger noget paa portugisisk, der minder om politi, baal og brand. Vi takker paent for baade vejvisning og dommedagsprofetier og droener sydpaa. I morgen krydser vi graensen til Uruguay og saa kan det vaere, at ulykkerne i forbindelse med lovloesheden for alvor tager fat.

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem