Las Americas

onsdag, oktober 20, 2004

Sydamerika paa 30 dage.

Jaa, som folk nok har kunnet se ud fra Tejs indlaeg er vi nu splittet op. De 3 musketere er blevet til 1 og 2. Vi har vaeret forberedt paa dette i noget tid. 3 afskedsmiddage siger vel det hele. Alligevel var det underligt at koere fra de 2 andre. Saa er der ikke flere musik quizzer i denne omgang. Ikke mere de samme motorcykler foran eller bagved.

Pokeraften paa toppen af vores hotel i Panama. En af de 3 afskeds aftener



Som Tejs ogsaa skrev har jeg lidt travlt. Jeg skal naa mit fly den 31/10 og jeg skal have sent motorcyklen hjemad inden. Saa jeg koere til i oejeblikket. Af samme grund bliver det nok ikke til saa mange historier fra min side, da jeg enten koere, sover eller ser ting. 7-11 timer, om dagen. paa vejen har vaeret normen indtil nu og det fortsaetter nok saadan indtil Buenos Aires. Alligevel synes jeg at jeg naar at faa set en masse. Baade mens jeg koere, og naar jeg tager et par stop engang imellem. Igaar naaede jeg Machu pichu og idag er jeg ved Lake

Titicacca. Jeg haaber at kunne naa en tur ud til de flydende oeer, ind jeg vender naesen syd-vest over mod graensen til Chile. Forhaabentlig naar jeg at ligge et par billeder op i ny og nae. Men jeg lover ikke noget.
Kan i 2 nu koere forsigtigt og saa ses vi engang i December.


Et lille post-scriptum.
Det skal tilfoejes, at Tejs ikke lige er staaet op fra den samme seng, som jeg ligger i, da Tejs tager billedet.
(skoent jeg ved at det man godt kunne tro det ud fra billedet. Men SAA taet er vi ikke kommet paa hinanden :o) )



Find Tejs.......


0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem