Las Americas

tirsdag, oktober 05, 2004

Shipping af motorcyklerne

Panama
Fredag den 24/9-04

Efter at de havde draenet os for den benzin de kunne faa ud af os, skulle motorcyklerne pakkes ordentlig ind. Det tog noget tid, men tilgengaeld blev det ogsaa gjort rimelig grundigt. En kasse ville nok have vaeret bedre, men det er ikke lige saadan at finde.
Jeg fik et visitor-pass til afgangs hallen saa jeg kunne gaa med og tjekke at de blev pakket ordentlig ind. Imens gik Tejs og Robin op paa kontoret for at ordne papirerne

Her er de igang med Tejs motorcykel, mens min staar bagved og venter.


Her er Robins motorcykel naesten faerdigpakket. Billederne tjente ogsaa til at Tejs og Robin kunne godkende indpakningen af deres cykler.


Saa er tejs´s motorcykel klar til shipping.


Og saa er min klar til transporten. Nogle vil maaske have spottet at farven er skiftet til sort, og at Anna er blevet lidt bred over bagdelen (En saetning som Tejs og Robin har gentaget en del gange til stor morskab for min 2 rejsefaeller.). Farven er simpelthen for at den skal se mere brugt ud, og bredden skylles de 2 store aluminiums tasker der er monteret paa siden.


Efter at motorcyklerne var blevet pakket ordentlig ind gik jeg op til Tejs og Robin der ordnede papirer med Victor, vores kontakt, oppe paa kotoret. Her fik jeg dog nogle daarlige nyheder. Pludselig ville det koste det dobbelte af hvad jeg havde faaet at vide over mail hvis motorcyklen skulle sendes til Peru. Der blev givet diverse daarlige undskyldninger, men ligemeget hjalp det jo. Saerlig begejstret var jeg ikke, som det ses af billedet nedenunder.

Jeg var ikke lige i humoer til at betale naesten 900 dollars for at komme til Peru. Saa det blev Quito istedet. Efter en godkendelse fra Tejs og Robin af indpakningen, ordnede vi de sidste papirer og betalte. Jeg annulerede min afsendelse til Quito, og vi mente at nu var vi klar til at moede det nye kontinent. Victor var saa flink at koere os hele vejen indtil byen igen, saette os af ved en taxa og aftale en ordentlig pris til hotellet. Paa dette tidspunkt var vi igen naaet godt over lukketid for kontoret.

Tejs, robin og vores agent Victor






0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem