Las Americas

tirsdag, oktober 05, 2004

Saa skulle vi hente dem.

Quito
Tirsdag 28/9-04

Saa oprandt dagen hvor vi skulle hente vores meget savnede maskiner. Vi havde faaet at vide at motorcyklerne skulle ankomme senest tirsdag eftermiddag, tidligst mandag aften. Saa tirsdag kl. ca. kl 12 drog vi ud for at hente maskinerne. Det passede mig fint med denne dato, for jeg har lidt travlt med at skulle naa min flybillet hjem. Robin havde jo et mindre benzinproblem, og da hverken Tejs, Robin eller jeg havde lyst til at skulle suge benzin fra tanken paa Tejs eller min maskine, smuttede robin ind med en halv liter flaske paa en tankstation.
Dette vakte en del morskab hos de 2 tankpassere der vist ikke lige havde proevet dette foer.





Glad gik det videre til lufthavnen. Vi fik fat i den agent der havde tjek paa at faa motorcyklerne igennem tolden hernede. Mindre glade blev vi dog da vi cirka en halv time senere fandt ud at motorcyklerne ikke var kommet og ikke ville komme idag.
:o(
De ville komme imorgen. Der var mekaniske problemer med flyet. Det kom ikke dagen efter, stadig mekaniske problemer, men det ville komme med et andet fly til Bogota og herefter videre til Quito. Det kom ikke videre. Strejke i Bogota.
Paa dette tidspunkt var vores taalmodighed brugt op. Vi tog op paa kontoret bare for at finde ud af at de mere eller mindre havde loejet for os i et par dage. Dette fortsatte dog ufortroedent. Dsidste mange dage er gaaet med at sidde op paa deres kontor her i byen for at faa en eller anden ide om hvornaar de motorcykler kom. Et par gange har det vaeret taet ved fysisk haandgemaeng og andre gange har vi bare ligget og fantaseret om hvordan vi bedst kunne Al-quida'e (Hellow Echelon) deres hovedkontor eller deres fly, og tro mig der har vaeret mange ideer paa banen, der ville vaere Bin-Laden(hellow again Echelon) vaerdig.

Idag den 5/10-04 kl. 15.00 skulle vi meget gerne faa motorcyklerne udleveret. Men hvilken stand de er i, ved vi dog ikke. Firmaet paastar at de er i god stand. Men at stole paa dem, ville vaere mere end super naivt.

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem