Las Americas

tirsdag, oktober 05, 2004

Nogle ville gerne have gratis benzin

Saa skete det. Afsted kom de.
Efter lang tids research hvad angaar muligheder, priser og leveringstid, faldt valget paa at sende motorcyklerne med flyselskabet Panavia, gennem agenten Servicarga. De havde den billigste pris, og vi regnede med at motorcyklerne kom hurtigst frem paa denne maade. Vi afleverede dem i lufthavnen fredag, og de skulle vaere i quito mandag, senest tirsdag. Jeg var nede og tjekke indpakningen af vores meget kaere egendele og tage billeder af processen. Planen var at sende min motorcykel til Lima, Peru for at jeg kunne spare lidt tid paa denne maade. Vi ankom til lufthavnen om eftermiddagen og gik igang med at goere motorcyklerne klar til transport.
Batterierne skulle frakobles det elektriskesystem og overloebsslangen skulle stoppes. Desuden fik vi at vide at motorcyklerne skulle toemmes for benzin. Vi havde vaeret forberedt paa at der kun maatte vaere benzin i reservetanken, mindre end 3 liter, men ikke at de skulle toemmes. Vi var alle paa reserve da vi var klar over dette, men der var nok stadig 2 liter benzin i tanken. Vi skulle lige have nok til at komme ud af lufthavnen.
Jeg var noget utilfreds med denne udmelding, men alle de ansatte "hjaelpere" var meget bestemte omkring dette.
Nedenunder ses de staa og kigge laengselsfuldt efter at Robin toemmer sin tank. Vi var alle noget sent paa den i forhold til lukketid, saa Robin gik igang med afmontere sin tank og toemme den for benzin. Et stoerre projekt skulle det vise sig da der aabenbart var monteret en eller anden foranstaltning som forhindrede benzinen i at loebe ud paa normal vis.


Saa er den ved at vaere af...



Jeg gik op for at tale med vores kontaktperson Victor omkring dette. Efter lidt diskussion paa daarlig engelsk og spansk gik Victor dog med til at vi ikke toemte vores tank, som vi foerst havde faaet at vide. Glad og fro gik jeg ned for at fortaelle Tejs og Robin denne glade nyhed.
Da jeg kom ned var foelgende dog sket. "hjaelperne" og Robin havde faaet toemt tanken over i en beholder. Og ligesaa snart denne var fyldt skete foelgende som ses af billedet nedenunder. En af hjaelperne smuttede over og haeldte paa en af de andre ansattes biler...
Intet under at de var saa hjalepsomme med at faa toemt den tank.....


0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem