Las Americas

søndag, september 26, 2004

Vi arbejder os frem mod et nyt kontinent

Vi er kommet til Panama City, der er en maerkelig blanding af indkoebscentre, internationale firmaer, hektisk storbyliv og stor fattigdom. For os bliver byen afslutningen paa verdensdelene Nord- og Mellemamerika. Vi bruger al vores tid i byen paa at finde en maade at skaffe tre store motorcykler til Ecuador uden at blive ruinerede. Paa bare to dage har vi kontaktet ca. 100 forskellige firmaer, der enten er shippingfirmaer, transportfirmaer, shippingagenter, toldagenter eller bare hedder noget med cargo. Vi har oprettet vores eget "kontor" paa den billigste internet- og telefoncafé i byen.



Vi er ved at faa en god fornemmelse af mulighederne, der fordeler sig som foelger: 1. At sende motocyklerne som loes fragt paa et skib. Saa er de ude i vind og vejr, men det virker billigt. Der er meget papirarbejde i havnene, der ogsaa kan vaere farlige.
2. At "koebe" en 6 meter container til vores motorcykler, saa de er i sikkerhed for storme og langfingrede havnearbejder. Noget dyrere end loes fragt og samme maengde papirarbejde.
3. At sende dem med fly. Det virker dyrere, men kan vaere hurtigere og mindre besvaerligt i forhold til myndighederne.

Vi vil sende dem til Ecuador for ikke at skulle proeve kraefter med Columbia. Det har vaeret svaert at finde sikre udsagn om sikre veje i landet, saa vi lader tvivlen komme Ecuador til gode.

Der er blevet en smule tid ved siden af "arbejdet", som vi blandt andet har brugt til at opdatere hjemmesiden. Det er ofte svaert at komme paa nettet med computere, der kan behandle vores billeder. Derfor vil der dukke historier op, der er helt op til tre-fire uger gamle, men det skulle de forhaabentlig ikke blive ringere af.

Udover hjemmesiden har vi prioriteret et besoeg ved Panama-kanalen hoejt, og det blev der tid til torsdag d. 23. september.



0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem