Las Americas

tirsdag, august 24, 2004

Yosemite-Las vegas

Turen gik hastigt videre Fra San francisco til Yosemite natl. park.
Stedet er fantastisk flot. Problemet var mest ikke at stoppe for at tage billeder hele tiden.








Det er selfoelgelig et klatre mekka. Jeg maa indroemme at jeg ikke ville have haft noget imod at blive et par dage og proeve nogle at vaeggene. Men tiden tillod det ikke. Desuden er det stort set umuligt at faa nogle camping pladser nede i dalen i hoejsaesonen. Det er booket flere dage/uger i forvejen.

(kig godt efter, der klatrer paa begge billeder)





Videre fra Yosemite mod Vegas. Jeg var glad for min GPS paa dette stykke, da den ganske givet fik os den korteste vej, men flere gange var vi "in the middle of no where". Man vaender sig til de amerikanske veje. Men de foerste par gange er det noget af en oplevelse at se en vej der bare fortsaetter ligeud i horisonten. Det giver en ret god foelelse af hvor lille man egentlig er.
De 2 billeder nedenunder er taget paa samme sted men i hver sin retning.




Og her havde vi saa kort i et par timer. Vi var lidt stoevet. Ej, det var en lille vej der stoedte til highwayen. Men naar man sidder paa en offroad motorcykel har man naermest lyst til at koere ud paa den. Jeg lod nu hver. Jeg regnede med at jeg hurtigt nok skulle komme ud paa saadan nogle veje (der tog jeg ikke fejl).



En lille (naermest) spoegelsesby midt i oerkenen. Der var dog et hus hvor man kunne faa noget koldt at drikke. Det var haardt tiltraengt..




Vi fik stoppet et par underlige steder undervejs. Men med 250 km til Vegas og efter at have koert det meste af dagen trangte vi igen til noget koldt at drikke. Saa et lille uskyldigt bordel blev besoegt (dog kun for at koebe sodavand). Det skulle vaere det aeldste lovlige bordel i Nevada.


0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem