Las Americas

tirsdag, august 03, 2004

The lone rider ( maybe not so lone lige i oejeblikket :o) )

Jep, saa er jeg soerme paa. Det er nu lidt aergeligt at de ikke har ae, oe og aa herovre, men jeg haaber at i alle fatter betydningen. Der har jo nok vaeret lidt stille fra min side det sidste stykke tid, men det er simpelthen fordi at det har vaeret lidt svaert enten, at naa at komme paa nettet eller, at komme paa nettet overhovedet.
Efter at jeg forlod de to andre herrer der florerer her paa siden er der sket en del. Jeg havde ganske rigtigt lidt travlt de foerste par dage, da jeg havde godt 4 dage til at koere de godt 1500 km. til SF. Jeg havde ikke regnet med at kunne koere mere end en 300-400 km om dagen til at starte med (ja, det lyder ikke af meget, men nu er det ikke en honda goldwing vi koere paa, og saadan et saedde er dog lidt haardt), alligevel lagde jeg ud med at koere godt 400 den foerste dag uden stoerre problemer. Jeg endte derfor lidt syd for Portland efter den foerste dag. Fuld med optimisme over at vaere koert saa langt den foerste dag af I5 uden problemer, besluttede jeg at koere af 101 istedet, for lige at faa lidt oplevelser ud af turen... Det var baade en god og en daarlig beslutning. Vejen er meget smuk. Men lige pludselig havde jeg lige faaet en 200 km ekstra at koere da jeg regnede ruten ud paa min GPS, damn. Det gjorde det ikke lettere at der var saa mange smukke steder at stoppe og kigge. Det var maaske en meget godt ting at jeg ikke havde noget kamera med. Anyway, for at goere en lang historie kort var ruten meget smuk, og jeg naaede til SF natten foer at Sanne skulle lande. Jeg koerte over Golden gate bridge om aftenen. Absolut heller ikke et grimt syn. Et lille problem var dog at jeg lige glemte at foelge min GPS lidt tid og derfor endte ude ved kysten temmelig langt fra lufthavnen i en taage saa tyk som jeg ikke lige har oplevet den foer. Det var havgus. Meget morsomt hvis ikke lige det var fordi man ogsaa gerne skulle finde vej.
Vej fandt jeg dog, og Sanne fik jeg hentet, (SF lufthavn er ioevrigt ogsaa MEGET stor).
Bokse til at montere paa siden af motorcyklen var gjort klar, Sanne's og min rygsaek samt lidt andre smaating blev deponeret, cyklen blev pakket og afsted kom vi. Jeg vidste ikke helt om den kunne koere med alt det vi havde smidt op paa, men det lykkedes. Den koere faktisk overraskende stabilt.
SF er en meget flot by, hvilket nok ikke kommer bag paa nogen. Men en laengere fortaelling om denne samt det foerste stop Yosemite national park, maa nok vente lidt da tiden her er ved at rende ud.

2 Kommentarer:

  • Yo Drenge - alletiders site I har fået bixet sammen !

    Man bliver jo helt ærgerlig over ikke at være taget med ... nå ... men som sagt er det jo altid Ingeniører som bliver nappet af kiddene i Mellemamerika, så det er vel OK jeg venter til I er nået et godt stykke længere sydpå inden jeg rider med i et par uger eller tre...

    Jeg skulle forresten hilse fra din fader, Mikkel, og bede dig om at komme hjem NU ! ;)

    ...blev forresten ringet op forleden dag af en, som tilbød job i Irak ... jeg studsede lidt over det ironiske at han præsenterede sig selv som "Headhunter"... ;)

    Vi snakkes ... keep'm' coming med alt det gode materiale her på hjemmesiden ... hasta la vista... babies...

    /Gösta ( AKA Gustavo Ernesto Costa )

    Af Anonym, kl. 10:20 PM  

  • Hola,

    godt også at høre lidt fra Mikkel.

    Selvom jeg er ret sikker på at det ikke var nogen fantastisk oplevelse at blive holdt tilbage i ørkenen af 8 patruljevogne, kan det forhåbentlig trøste lidt at det var ret spændende at læse om. Nu har I heldigvis amerikanerne bag jer.

    Lækre billeder iøvrigt!

    God tur videre
    Kristoffer

    Af Anonym, kl. 12:21 AM  

Send en kommentar

<< Hjem