Las Americas

mandag, august 30, 2004

Lago Atitlan og Antigua.

Naa, nu er vi vist ved at vaere up-to-date.
Tejs og Robin havde besluttet sig for en uge til paa sprogskole. Det var lidt for laenge paa et sted til mig. Selvom en uges sprogskole sikkert er bedre en ingen ting. Men.. jeg maatte videre. Saa efter at have skiftet lidt olie og anden vedligeholdelse drog jeg videre. Panachel ved Lago Atitlan var det foerste stop. En turistet men egentlig meget hyggelig by ved bredden af Lago Atitlan. En kaempe ferskvandssoe dannet i hullet efter en sammensunken vulkan og med 2 kaempe vulkaner ved siden af. En meget flot udsigt som billederne forhaabentligt viser.



og i dagslys


kirken i byen.


Herefter gik det videre til Antigua. Guatemalas tidligere hovedstad. Efter gentagne jordskaelv blev hovedstaden flyttet til Guatemala City, da Antigua naermest laa i ruiner tilsidst. Nu er mange af bygningerne genopbygget, eller venter paa renovering. Med 3 vulkaner omkring byen og med masser af flotte frodige bjergskraaninger kunne byen nok ikke ligge bedre rent visuelt. Selve byen er dog ogsaa enormt flot, praeget af bygninger fra kolonitiden og masser af gamle kirker og klostrer. Der kan man nemt blomstrer hen i noget tid. Vejene i selve byen er dog ikke til at prale af og jeg var igen glad for min Off-road motorcykel. "Brosten's" belagt overalt, og det saa ikke ud til at der var blevet udfoert vedligeholdelse siden dengang vejen blev anlagt. Men igen... en meget effektiv fartbegraenser.

Springvandet i midten af zocaloen i Antigua

udsigt over parken

Koloni bygninger i Antigua

Det stroerste springvand i central amerika. Ligger i midten af et nonnekloster

Den gamle guvenoer bygning i Antigua


Videre gik det mod Guatemala City for at moedes med Tejs og Robin. Nu er vi ved Guatemalas Caribiske kyst og imorgen krydser vi graensen til Honduras. Herfra gaar det mod La Ceiba. Saa skal jeg ud og dykke :o) :o) :o) mens Robin og Tejs skal have lavet noget arbejde.

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem