Las Americas

fredag, august 20, 2004

Fremme og samlet igen.

Saa er jeg naaet frem.
Jeg naaede faktisk allerede frem igaar efter en tur igennem regnbyger (laes vandfald), og mange meget andre spaendende oplevelser. Tejs og Robin har besluttet at blive her en uge mere for at laere noget mere spansk. Jeg regner med at blive her ihvertfald weekenden over, da vi skal have planlagt en del og motorcyklerne skal have en gennemgang. Baade mekanisk og sikkerhedsmaessigt. I denne by er det absolut ikke saa slemt. Den minder lidt om oaxaca i Mexico, for dem af jer der har vaeret der. En rimelig afslappet stemning oppe i bjergene.
Men i resten af Guatemala og central amerika kan vi vist ligesaa godt regne med at folk vil proeve at stjaele fra motorcyklerne hvis de kan, og tage forholdsregler derefter. Ok, der vil dog stadig vaere steder hvor der er stille og rolligt. Bl.a el salvador og puerto rico, men jeg har ikke lyst til at tage chancer, og dette gaelder ogsaa for Robin og Tejs. Weekenden skal bruges til lidt rejse planlaegning, da vi serioest mangler at faa helt styr paa resten af turen. Saa godt som vi nu kan.

Vi har en del mails vi ogsaa skal have sent til folk og denne hjemmeside traenger ogsaa til nogle seriose opdateringer. Tejs og Robin har travlt med skole (de bliver rigtig dygtige til spansk), saa det bliver nok mest fortaellinger fra min side det naeste korte stykke tid. Selvom jeg ikke lige er den bedste til at skrive hjem om den slags! Jeg vil dog goere et forsoeg, og jeg haaber ikke at de til tider lange historier vil kede jer. Der er ca. en maaned at fortaelle fra. Billederne gaar det lidt traegt med da jeg nu skal kaempe mig igennem daarlige microsoft programmer paa SPANSK (hmm, jeg kunne jo egentlig bare tage og laere det!).

Naa, men det var egentlig bare for at goere en kort historie lang og fortaelle at vi alle er samlet og har det godt.

Moeder med menneskesmuglere, Wetbacks (folk der proever at komme illegalt over graensen), hustlere og smaa drenge der vil proeve at stjaele med et smil maa vente til imorgen. (bare rolig det er ikke saa slemt som det lyder).

What a teaser..

Mikkel

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem