Las Americas

onsdag, juli 21, 2004

1511 kilometer er 938,89 miles

Nu har kilometertælleren på to af de tre Kawasakier nået 1511 kilometer, og vi er kommet fra det kilometertællende Canada til de amerikanske miles. Den tredie motorcykel har sikkert snart rundet de 2500 km, fordi Mikkel er på vej i ekspresfart til San Francisco. På onsdag henter han sin kæreste Sanne i lufthavnen, så de sammen kan nyde Californien i de næste små tre uger.

Robin og jeg begiver os derimod i et mere roligt tempo ned langs stillehavskysten på den sang- og sagnomspundne Highway 101. Vi har lagt staten Washington bag os, efter et to dages ophold i musik- og kaffe-byen Seattle. Vi kom til byen midt i den årlige store madfestival, så nu har vi lidt ekstra at tære på under de lange ørkenstrækninger.

Den seneste uge har stort set kun bestået af forberedelser. Straks efter at have fÅet nøglerne overdraget, jog vi motorcyklerne ud på deres første rigtige test. Vancouver Island ligger cirka en Storebælts-sejlads fra storbyen Vancouver og byder på rå kyster og enorme skove. Der er masser af skovdrift, og det efterlader nogle meget grove grus- og jordveje, hvor kun de enorme trucks med hele træstammer koerer. Ja, og så tre danskere, når de tester deres nye semi off-road Kawaskier.

Motorcyklerne holdt til turen og fik et sidste tjek hos Maple Ridge Motorsports, før vi kunne vinke farvel til Vancouver og sætte kursen mod de 17 næste lande.

0 Kommentarer:

Send en kommentar

<< Hjem